Individuele coaching

Individuele coaching bij relatiestress
Individuele coaching is naast relatietherapie een van de opties om aan uw relatie te werken. U heeft de behoefte om eerst alleen te starten of het kan zijn dat uw partner (nog) niet toe is aan relatietherapie. Dit kan het geval zijn wanneer er in het verleden ingrijpende gebeurtenissen hebben plaatsgevonden, waardoor het op dit moment nog niet mogelijk is om samen in gesprek te gaan. Bijvoorbeeld vanwege woede, wrok of intens verdriet dat op dit moment nog te veel op de voorgrond staat. U kunt er dan voor kiezen om eerst individuele gesprekken te volgen. Samen reflecteren we op uw aandeel in de relatie en hoe u om kunt gaan met bepaalde situaties. We werken ernaar om uiteindelijk wel met elkaar in gesprek te gaan en relatietherapie op reguliere wijze te volgen.

U heeft geen relatie
Ook wanneer u geen relatie (meer) heeft is individuele coaching een mogelijkheid. Bijvoorbeeld omdat u het lastig vindt om relaties aan te gaan of te onderhouden. Ook in dit geval reflecteren we samen op eerdere relaties en dates. Dit zal helpen gedragspatronen te herkennen. Hierdoor zal het makkelijker zijn om oude patronen te doorbreken en open te staan voor nieuwe en mooie gebeurtenissen.

In alle gevallen zal individuele coaching u verder helpen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en het vergroten van inzichten en  zelfvertrouwen.

 

Kennismaken

Benieuwd naar relatietherapie of coaching?